изработка на камини от камък

Изработка на камини от камък

Дори в днешните модерни времена камината е отлично средство за отопление. Тя оживява дома, създава уют и комфортна атмосфера. А може ли камина без камък?!

Ние ви предлагаме майсторска изработка на камини от камък

Използваме гранит, мрамор, варовик и други материали. Скалните материали са с уникален рисунък и разнообразна оцветеност, което осигурява неповторимост на облицовката и висока декоративна стойност.

Перфектният дизайн е съпроводен с отлична устойчивост на температура и димни газове. Естественият камък акумулира добре топлината и я отдава продължително време, осигурявайки топлинен комфорт в дома ви.

Всеки вид си има своите достойнства. Мраморът внушава лукс, класа и изисканост. Гранитът – надежност и едновременно стабилност, при това е изключително устойчив на издраскване и замърсявания. Но каквото и да изберете, няма да сбъркате!

Дали искате елегантна камина за градския си дом, или функционално съоръжение за селския двор – потърсете ни! Всяка изработка на камини от камък изисква качествени материали, подготвеност и опит. Ние ги притежаваме!